با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش با بیان اینکه هدایت تحصیلی دانش آموز باید از مقطع ابتدایی آغاز شود، گفت: با اجرای نظام جدید آموزشی انتخاب رشته دانش آموزان در کلاس نهم (سوم متوسطه اول) انجام می شود.
ابراهیم سحرخیز در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب گفت: با اجرای نظام جدید آموزشی باید ماهیت و نحوه هدایت تحصیلی دانش اموزان تغییر و استعدادهای دانش آموز از مقطع ابتدایی شناسایی شود و در نهایت در دوره متوسطه دانش آموز بداند که می خواهد در چه رشته ای تحصیل کند.
وی افزود: شناسایی استعدادهای دانش اموز بیشتر برعهده معاونت پرورشی است و باید در این زمینه شورای عالی آموزش و پرورش مصوباتی را اتخاذ کند تا معلمان پرورشی از مقطع ابتدایی دانش اموز را به سمت رشته مورد دلخواهش راهنمایی کنند.
سحرخیز ادامه داد: با اجرای نظام جدید آموزشی 6.3.3، دانش اموزان از آغاز مقطع متوسطه دوم رشته های تخصصی مورد نظر خود را می خوانند و انتخاب رشته در کلاس نهم انجام می شود.
به گفته معاون آموزش ابتدایی متوسطه آموزش و پرورش، دانش آموزانی که امسال در مقطع هفتم درس می خوانند، از دو سال دیگر باید رشته مورد نظرشان را در کلاس 9 انتخاب کنند.
وي با بیان اینکه انتخاب رشته در كلاس نهم به تدريج طي دو سال ديگر به صورت كامل اجرا می شود، تصریح کرد: دانش آموزان کلاس هفتمی باید از آغاز سال تحصیلی به فکر رشته مورد نظر خود باشند، چرا که نمرات درسي سال هفتم و هشتم در انتخاب رشته دانش آموزان به عنوان يكي از فاكتور هاي انتخاب رشته حائز اهميت است.
سحرخیز درباره وضعیت مشاوران هدایت تحصیلی نیز توضیح داد: تمام مشاوراني كه در مقطع متوسطه فعاليت داشتند به متوسطه اول منتقل مي شوند البته اين به آن معنا نيست كه در متوسطه دوم از مشاوره بي نياز هستيم چرا كه اميدواريم در آينده وضعيت آموزش و پرورش دگرگون و در زمينه استخدام ها به اين وزارتخانه اجازه استخدام و بكارگيري نيرو به ويژه مشاوره داده شود.
اثر انگشت در انسان٬ اثری از سایش شیارهای پایانهٔ انگشت است. با توجه به اینکه هیچ دو انسانی اثر انگشت مشابه ندارند، میتوان از این اثر برای شناسایی افراد بهرهبرد.
اثر انگشت برجستگیهای بسیار ریز (قابل رؤیت با چشم غیره مسلح) است که در لایه اپیدرم پوست کف دستها و پاها وجود دارد. به علت ترشحات چربی زیر پوست این آثار انگشت بر اجسام صاف قرار میگیرد که همچنین برای و ضوح آن میتوان از پودری استفاده کرد که جذب این چربیها شده و آنها را به صورت واضح نمایان سازد.
این روش در تعیین هویت از دقت ۱۰۰٪ برخوردار بوده و حتی در دوقلوهای یکسان (تکتخمکی) نیز اثر انگشت متفاوت است. بهگونهای که امکان شباهت اثر انگشت دو نفر انسان٬ یک شصت و چهار میلیاردم میباشد.
ایجاد اثر انگشت یک صفت ارثی- محیطی است که هر عامل قبل از تولد میتواند بر آن اثر گذارد مانند فشارهای روحی و روانی بر مادر و حتی فشاری که نوزاد وقت تولد متحمل میشود و حتی کمی تفاوت در درازای بند ناف باعث تغییر خطوط سرانگشت میشود.[۱] اثر انگشت کمی پس از تولد کاملاً تثبیت شده و غیر قابل تغییر است.
اثر انگشتان یک دست یا دو دست هیچ شباهت یا رابطهای با هم ندارند به همین دلیل در تشخیص هویت و انگشت نگاری از همه انگشتان دو دست نمونه برداری میشود.
یک گزارش ترسناک و لحظه به لحظه بعد از خوردن یک نوشابه !
۱۰دقیقه بعد :۱۰ قاشق چای خوری شكر وارد بدنتان میشود، میدانید چرا با وجود خوردن این حجم شكر دچار استفراغ نمیشوید؟ چون اسید فسفریك، طعم آن را كمی میگیرد و شیرینی اش را خنثی میكند.
۲۰ دقیقه بعد : قند خونتان بالا میرود و منجر به ترشح ناگهانی و یكجای انسولین می شود، كبدتان شروع میكند به تبدیل قند به چربی تا قند خون بیشتر از این بالا نرود.
۴۰ دقیقه بعد : حالا دیگه جذب كافئین كامل شده، مردمكهای چشم گشاد می شود، فشار خونتان بالا میرود و در پاسخ به این حالت، كبدتان قند را به داخل جریان خون رها میكند. گیرنده های آدنوزین مغزحالا بلوك می شوند تا از احساس خواب آلودگی جلوگیری كنند.
بوها نسبت به آن چه پیش از این تصور می شد نقش به مراتب مهم تری در زندگی دارند. سلول های قلب، خون، ریه و حتی سلول های دیگر بدن همان گیرنده ها برای سنجش بو را دارند که در بینی وجود دارد. به این ترتیب به عنوان مثال قلب بوی چای تازه دم یا دارچین را می فهمد.
تا به حال تصور بر این بود که بینی به طور انحصاری از گیرنده های بویایی برخوردار است. گیرنده های بویایی بینی بر روی سلول های خاصی در یک بافت ویژه پوششی در داخل حفره بینی قرار دارند.
گیرنده های بویایی در بینی در سلول های خاصی واقع در مخاط اپی تلیوم بویایی قرار دارند. اپیتلیوم بویایی یک بافت ویژه پوششی در داخل حفره و پشت بینی است. گیرنده های بویایی لنگرگاه ترکیبات شیمیایی ای هستند که از راه هوا منتقل می شوند و مسئول رایحه غذا و مواد دیگرند. این مولکول ها به گیرنده ها متصل می شوند و در مغز به عنوان بوهای خاص ثبت می شوند.
اما کشف گیرنده های بویایی در سلول های دیگر غیر بویایی به عنوان یک شگفتی تلقی می شود. سلول های خونی گیرنده های بویایی دارند. همچنین قلب، ریه ها و بسیاری از اندام های غیر بویایی دیگر نیز دارای این گیرنده ها هستند.
علاوه بر این که اعضای دیگر هم می توانند بو کنند، چشم ها هم می توانند طعم ها را ببینند. گاهی اوقات آدم ها طعم غذاها و نوشابه ها را قبل از این که واقعاً آنها را چشیده باشند می بینند. پیش از این تصور می شد که طعم غذا تنها با چشیدن و بوی آنها حس می شود. اما مشخص شده که طعم غذا قسمت هایی از مغز مربوط به چشیدن، بوییدن، لمس و بینایی را درگیر می کند. حتی چشم ها و دیدن چنان نقش قدرتمندی دارد که می تواند زبان و بینی را هم مغلوب کند. به عنوان مثال فرد با دیدن یک غذا مواد شیمیایی و طبیعی آن را می بیند. مجموع همه این سیگنال ها، به علاوه احساسات و تجربیات گذشته ما همچنین تعیین می کند که آیا غذاهای خاصی را دوست داریم یا نه.